Mousserende Vermentino uit de Sardijnse zee! Rijping op de zeebodem van de Costa Corallo in de fles, op een diepte van ongeveer 40 meter gedurende 8-10 maanden langzaam, bij een constante temperatuur en in afwezigheid van zuurstof en licht. Lees meer..
Akènta Sub, de mousserende onderwaterwijn, grote uitmuntendheid van Sardinië en Italië.
Er wordt een beperkt aantal flessen mousserende wijn van Akènta geselecteerd voor onderwaterrijping, gemaakt op ongeveer 40 meter diep in het water van de zee, voor de kust van het natuurpark Porto Conte. Dankzij deze buitengewone rijping gedurende 6-10 maanden evolueert de Akènta tot Akènta Sub. Wanneer Akènta Sub het licht en de zuurstof in het glas ziet, met zijn fijne, elegante en aanhoudende perlage, vertelt het ons over zijn reis in een smaak van unieke intensiteit. Geproduceerd in beperkte aantallen, is het een wijn van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit, ideaal voor liefhebbers en bewonderaars en voor een heel bijzonder, onvergetelijk geschenk. Elke fles is een kunstwerk, een uniek stuk ontworpen door de zee, niet repliceerbaar.
De wijngaarden hebben een mooie zon expositie, maar profiteren van de verkoeling van de zee; deze Vermentino is echt de Vermentino van de zee. De naam Akènta is afgeleid van het Sardijnse ‘A kent’annos’, een veelbelovend gezegde: deze mousserende wijn draagt alle positieve tonen van goede wensen in zich, gecombineerd met de schoonheid van Sardinië.
Mousserende Vermentino uit de Sardijnse zee! Rijping op de zeebodem van de Costa Corallo in de fles,..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen