Geconcentreerd. Zwoel, dik, rijp fruit. Prettige tannines. Lees meer..
Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren ’50 heerste er veel armoede onder de boeren in Zuid-Italië. Grootvader Angelo Paradiso, een van de vele boeren in Puglia, besluit in die tijd zijn heil te zoeken in de wijnbouw en bouwt in 1954 het wijnhuis Cantine Paradiso. Tegenwoordig is Cantine Paradiso een wijnhuis, dat met name bekend staat om zijn gulle, rode wijnen, gemaakt van druivensoorten als Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia.
Na het ontstelen van de druiven worden deze gekneusd en weken ze 10-15 dagen in RVS tanks op een gecontroleerde temperatuur onder de 27 graden. De wijn wordt daarna geperst. De wijn blijft 2 maanden in RVS tanks, om vervolgens overgebracht te worden naar eikenhouten vaten. Daarin rijpt de wijn 12 maanden. De wijn rijpt vervolgens nog 4 maanden op fles
Geconcentreerd. Zwoel, dik, rijp fruit. Prettige tannines.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen