Condimento Balsamico Etrusco (veel verfijnder dan de meeste balsamico-azijnen die tegenwoordig op de markt zijn) is een nectar die wordt verkregen volgens de traditionele methoden van de Etrusken. Lees meer..
Onder de noordvleugel van Castello Banfi ligt de lange sfeervolle Balsameria die eruit ziet als een miniatuur wijnkelder. Op deze plaats die ooit werd gebruikt als afgelegen opslagplaats voor het kasteel werd onze kostbare Condimento Balsamico Etrusco geboren en ontwikkeld. Condimento Balsamico Etrusco (veel verfijnder dan de meeste balsamico-azijnen die tegenwoordig op de markt zijn) is een nectar die wordt verkregen volgens de traditionele methoden van de Etrusken. De druiven worden geoogst wanneer hun suiker geconcentreerd is en lichtjes geperst. De most wordt gefilterd en vervolgens gekookt om het volume te verminderen en de smaak verder te concentreren.
Condimento Balsamico Etrusco (veel verfijnder dan de meeste balsamico-azijnen die tegenwoordig op d..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen