Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren ’50 heerste er veel armoede onder
de boeren in Zuid-Italië. Grootvader Angelo Paradiso, een van de vele
boeren in Puglia, besluit in die tijd zijn heil te zoeken in de wijnbouw en
bouwt in 1954 het wijnhuis Cantine Paradiso. Tegenwoordig is Cantine
Paradiso een wijnhuis, dat met name bekend staat om zijn gulle ‘jammy’
rode wijnen gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia.
Wijngaard en regio
Afkomstig van verschillende wijngaarden rondom Cerignola in Apulië.
Vinificatie
De gisting vindt plaats in RVS tanks op een gecontroleerde temperatuur van 25 graden gedurende 7 tot 9 dagen.
Kleur
Robijnrood
Geur
Rode bessen en kersen.
Smaak
Fruitige wijn, veel bosvruchten en kersen, zachte tannines.
Serveren bij
Lekker bij aubergine met Parmezaanse kaas. Ook heerlijk bij pizza met salami.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad