Absolute top Primitivo waarin balsamico-aroma's en vanille samenkomen met heerlijke tonen van gedroogd fruit, boterzachte tannines en delicate geroosterde aroma's dankzij 3 maanden houtrijping. Lees meer..
Het familiebedrijf wordt geleid door Giuseppe Papadopoli. Hij wordt bijgestaan door zijn twee zoons Salvatore (oenoloog) en Federico (keldermeester).
Giuseppe en Salvatore Papadopoli streven ernaar om het beste van de lokale druiven naar boven te halen door in winter en zomer te snoeien, manueel te oogsten en streng te triëren. In de wijnmakerij werken ze bewust met vinificatietechnieken bij lage temperatuur en gebruiken hierbij uitsluitend inheemse gisten, om het beste in hun wijnen naar boven te halen. Ondanks het warme klimaat slagen zij erin hun wijnen de nodige fraîcheur mee te geven.
Alcoholgehalte: 14,5%
Kleur: Robijnrood neigend naar granaatrood
Neus: Elegante aroma's van pruimen en kersen, een vleugje thee en aangename kruidige tonen van tabak
Smaak: Zacht, vol met edele tannines, persistent
Op tafel: Serveer op 16-18°C. Uitstekend bij alle soorten geroosterd rood vlees en rijke voorgerechten
Absolute top Primitivo waarin balsamico-aroma's en vanille samenkomen met heerlijke tonen van gedroo..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen