Volle en soepele wijn van de inheemse Gaglioppo druif. Het fruit staat aangeplant op een wijngaard met witte klei. Dit geeft extra structuur aan de wijn. Na de handmatige oogst rijpt de wijn nog 6 maanden op barrique. Knappe wijn met veel inhoud en plezie Lees meer..
Hoewel Calabrië vroeger één van de meest populaire wijngebieden in Italië was, trekken steeds meer wijnmakers richting het rijkere noorden. Maar Fortunato en zijn vrouw Giovanna geloven in de potentie van hun geboorteland. Toen zij in 2004 hun wijngoed startten, hadden ze een belangrijk doel voor ogen: het maken van kwaliteitswijnen die de eeuwenoude historie van het wijngebied uitdragen. De 100 hectare wijngaarden zijn grotendeels aangeplant met inheemse druivenrassen zoals de greco bianco, gaglioppo en magliocco. De kelders zijn voorzien van hypermoderne apparatuur, die bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Maar in de filosofie van de Iuzzolini’s staan de traditie en de geschiedenis van het gebied centraal. Het wijnhuis is gebouwd in traditionele stijl, en er is zelfs een museum met eeuwenoude voorwerpen op het landgoed te vinden.
Volle en soepele wijn van de inheemse Gaglioppo druif. Het fruit staat aangeplant op een wijngaard m..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen