Donkere robijnrode kleur met direct in de geur al rijpe kersen en een beetje vanille. De rijke smaak ondersteunt dit met zwoelheid, gedroogd fruit en iets specerijen. Lees meer..
In het hart van het Valpolicella gebied liggen de kelders van Cantina di Negrar. Sinds de oprichting in 1933 is het uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met moderne faciliteiten. In dit gebied werd vroeger veel marmer gewonnen omdat het vlak onder het aardoppervlak te vinden was door eenvoudig de stenen weg te halen. Deze stenen werden als erfafscheiding in de wijngaarden gebruikt. De serie 'Le Preare' dankt haar naam aan de gestapelde stenen afscheidingen, de zg. 'preares'.
De rijpe druiven worden de tweede helft van september geplukt en voorzichtig in speciale kratten gelegd om daarna 60 dagen in te laten drogen in grote droogkamers. De naam van deze methode is appassimento en in andere Italiaanse gebieden passito. Het resultaat is een rijke geconcentreerde wijn waarbij er nog wat druivensuiker is overgebleven in de wijn.
Donkere robijnrode kleur met direct in de geur al rijpe kersen en een beetje vanille. De rijke smaak..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen