Complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stokken aangeplant op 700 mtr boven zeeniveau. Door de rijping van bijna 2 jaar op eikenhout is dit een grote wijn.Zwart fruit, vanille en een lange afdronk. Lees meer..
In het hart van Catalonië ligt ten westen van Barcelona de voor het grote publiek onbekende wijnstreek DO Conca de Barbera. De streek ontleent zijn classificatie aan het gebruik van de lokale druif Trepat. Voortrekker voor de wijnstreek en tevens het beroemdste wijnhuis is Clos Montblanc. Dit wijnproject werd in 1988 gestart door de Carbonell Figueras familie en is vernoemd naar de nabijgelegen historische vestingstad Montblanc. Naast de lokale druiven Trepat, Ull de Llebre ( Tempranillo ) en Garnacha werkt het team onder leiding van oenoloog Josep Valdrí ook met internationale variëteiten als Chardonnay, Syrah, Sauvignon Blanc en Merlot. Het gamma van Clos Montblanc beslaat dan ook traditionele wijnen met lokale druivenrassen tot meer internationaal gemaakte wijnen, maar wel altijd binnen de traditionele filosofie van het wijnhuis. Naast het aanbod van stille witte en rode wijnen produceert men ook een serie prachtige Cava's.
Masia Les Comes Reserva is een complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stokken aangeplant op 700 mtr boven zeeniveau. Door de rijping van bijna 2 jaar op eikenhout is dit een grote wijn.Zwart fruit, vanille en een lange afdronk.
Complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stok..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen