Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De appassimento methode is een unieke methode die kenmerkend is voor de productie van wijnen uit de Veneto regio. Deze techniek stamt uit een ver verleden en wordt gebruikt sinds de Romeinse tijd. De druiven die nodig zijn om de Neropasso wijn te maken, worden voor het persen gedroogd. Het drogen van de druiven vergt de nodige ervaring. De druiven moeten perfect rijp en gezond zijn als ze worden geselecteerd tijdens de handmatige oogst. De dunste trossen, met de druiven niet te dicht bij elkaar, worden uiteindelijk gekozen. Wanneer de druiven niet te dicht bij elkaar zitten kan de lucht goed circuleren. Hierna worden de druiven in grote geperforeerde plastic kisten gelegd. Dit zorgt voor uitstekende ventilatie. De dozen worden gestapeld in de fruttaio, een grote luchtige kamer, waarna de druiven periodiek worden gecontroleerd zodat de appassimento kan plaatsvinden op een perfecte manier.
De Neropasso wijn wordt gemaakt van de Corvinone, de Corvina en de Cabernet Sauvignon druif. Samen zorgen deze druiven voor een intens robijnrode kleur van de wijn. Het bouquet is kruidig met hints van kersen en pruimencompote. Fijn en fluwelig op het palet, aanhoudend met zachte tannines in de lange afdronk. De Neropasso wijn smaakt heerlijk bij pasta, wit- en roodvlees en verse- en gerijpte kazen.
Bent u op zoek naar een goede, volle rode wijn voor bij een heerlijk diner en wilt u graag een fles Neropasso kopen? Dan zit u bij Vanouds de Zwaan goed! Al onze rode wijnen zijn per fles te bestellen. Bestellingen die overdag bij ons zijn binnengekomen, worden vaak dezelfde (werk)dag al verstuurd vanuit ons magazijn en de volgende dag bij uw thuis bezorgd. Wilt u er zeker van zijn dat u de bestelling de volgende dag in huis hebt? Neem dan even contact met ons op voordat u bestelt. Dat kan door te bellen naar 0411-700202 of door een e-mail te sturen naar [email protected].
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad