Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit wordt ingedroogd voor de fermentatie. Dit zorgt voor veel intensiteit. De wijn rijpt deels maar liefst 36 maanden op eikenhout. Een topwijn met complexiteit Lees meer..
Ca'Di Rajo is een modern wijnbedrijf dat vandaag de dag geleid wordt door de drie broers Cecchetto, Simone, Alessio en Fabio. Zij zijn de derde generatie van dit mooie familiebedrijf dat gesticht werd 1931. Het domein, gelegen op een speciale plek waar het meer van Venetië de Dolomieten ontmoet is een centraal punt in het Prosecco gebied zoals we dat vandaag de dag kennen. Bij Ca'Di Rajo gaan traditie en innovatie hand in hand. Zo bestaat de aanplant qua druiven uit een mix van lokale rassen als Raboso, Marzemina bianca en internationale rassen als Pinot Grigio, Chardonnay en Merlot. Nog een teken dat de Cecchetto broers altijd met traditie bezig zijn is het feit dat ruim 20 hectare van het wijngoed staat aangeplant volgens de aloude lokale Bellussera methode. Deze geometrische manier van aanplant is typisch voor de streek. De druiven hangen ongeveer 2 meter boven de grond in een soort raster. Dit om schimmelvorming tegen te gaan en om de zonexpositie te verbeteren. Ca'Di Rajo is een modern bedrijf met duidelijk oog voor het verleden met als doel om altijd de kwaliteit te verbeteren!
Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit wordt ingedroogd voor de fermentatie. Dit zorgt voor veel intensiteit. De wijn rijpt deels maar liefst 36 maanden op eikenhout. Een topwijn met veel complexiteit!
Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit w..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen