De aroma's van zwarte bessen, sappige kersen en hints van wilde kruiden zijn prachtig in balans met het aroma van chocolade. Een rijke sappige wijn met een prachtige balans tussen rijp fruit en chocolade met een natuurlijke zoetheid en zachte tannine. Lees meer..
De druiven worden laat geoogst, in het begin van november. Na een zachte persing worden de druiven ontsteelt en vindt de vinificatie plaats in RVS tanks bij een temperatuur van 24-26ºC. Na schilweking vindt de malolactische gisting plaats in RVS tanks. De wijn rijpt nog 6 maanden in Frans eiken vaten.
Donkere robijnrode kleur met violet blauwe reflecties. De aroma's van rijpe zwarte bessen, sappige donkere kersen en hints van wilde kruiden zijn prachtig in balans met het aroma van donkere chocolade. Op het palet is het een rijke sappige wijn met een prachtige balans tussen rijp fruit en donkere chocolade met een natuurlijke zoetheid en zachte tannine.
De aroma's van zwarte bessen, sappige kersen en hints van wilde kruiden zijn prachtig in balans met ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen