Gemaakt van Pignatello of zwarte Perricone uit Sicilië, geoogst in de wijngaard Sammarcello di Serramarrocco. Een uitstekende wijn met een volle body. Aroma's van zwarte kers en chocolade. Zacht in de mond, een smaak die vasthoudt tot in de afdronk. Lees meer..
Voor wijnliefhebbers is Sicilië een paradijs op aarde, met zijn geweldige klimaat, bijzondere bodems en inheemse druivenrassen. In het westelijke puntje van het eiland, in de provincie Trapani, liggen de wijngaarden van Marco di Serramarrocco. Hij keerde terug naar het familielandgoed na een carrière in de financiële sector in Londen. Hij plantte ongeveer 60 hectare wijngaarden aan, waarbij voor ieder perceel de juiste druif werd gezocht, die recht deed aan het terroir. Het zijn bijna allemaal inheemse druiven, zoals pignatello, grillo en zibibbo. Die laatste vind je bijna nergens anders in het land en is volledig aangepast aan de lokale situatie. Hij kan uitstekend tegen het warme weer en kan goed tegen een stevige, verfrissende zeebries. Het grote verschil tussen dag- en nachttemperatuur is gunstig voor de smaakontwikkeling en zorgt voor voldoende zuren. Er worden geen herbiciden toegepast en de wijngaard wordt op milieuvriendelijke wijze bewerkt.
Gemaakt van Pignatello of zwarte Perricone uit Sicilië, geoogst in de wijngaard Sammarcello di Serramarrocco. Een uitstekende wijn met een volle body. Aroma's van zwarte kers en chocolade. Zacht in de mond, uitgebalanceerde tannine, een smaak die gracieus vasthoudt tot in de afdronk. Decanteren van de wijn wordt zeker aangeraden.
Gemaakt van Pignatello of zwarte Perricone uit Sicilië, geoogst in de wijngaard Sammarcello di Serr..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen