Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en intens, maar het fruit blijft mooi aanwezig, lekker stoer. Krachtige rode wijn. Fijn bij koud vlees, salami, lamsrollade, stoofvlees, belegen boerenkaas. Lees meer..
De oorsprong van deze druif is altijd onzeker geweest. Ook studenten als Molon (1906) classificeren het als een "Sangoveti" variëteit. Vandaag de dag behoort de Montepulciano tot de meest bekende blauwe druivenrassen ter wereld. Er worden wijnen van gemaakt in de meest uiteenlopende stijlen, van zeer krachtig en houtgerijpt tot elegant en fruitig. De oogst van de Montepulciano vindt begin november plaats. Voor deze Passofino worden de druiven met de hand geoogst. De bodem waar de druivenranken op staan is erg kalkrijk. De maceratie van de wijn vindt plaats in roestvrij stalen vaten gedurende 15-20 dagen.
Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en in..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen