De Giustini Calura Appassimento is vol, zwoel en rijk aan rijp rood fruit, pruimen en chocolade. Dankzij de ingedroogde druiven heerlijk intens, fluweelzacht en warm. Perfect bij vleesgerechten of om zo van te genieten. Lees meer..
Het familiebedrijf wordt geleid door Giuseppe Papadopoli. Hij wordt bijgestaan door zijn twee zoons Salvatore (oenoloog) en Federico (keldermeester).
Giuseppe en Salvatore Papadopoli streven ernaar om het beste van de lokale druiven naar boven te halen door in winter en zomer te snoeien, manueel te oogsten en streng te triëren. In de wijnmakerij werken ze bewust met vinificatietechnieken bij lage temperatuur en gebruiken hierbij uitsluitend inheemse gisten, om het beste in hun wijnen naar boven te halen. Ondanks het warme klimaat slagen zij erin hun wijnen de nodige fraîcheur mee te geven.
Deze volle, dieprode Appassimento uit Puglia barst van het rijpe, geconcentreerde fruit. Denk aan zondoorstoofde kersen, pruimen en een vleugje pure chocolade. Dankzij de traditionele appassimento-methode, waarbij een deel van de druiven indroogt voor de persing, krijgt de wijn zijn kenmerkende intensiteit en fluweelzachte mondgevoel. Rond, rijk en met een kruidige toets in de afdronk. Perfect bij stoofgerechten, gegrild vlees of gewoon als avondwijn op de bank.
De Giustini Calura Appassimento is vol, zwoel en rijk aan rijp rood fruit, pruimen en chocolade. Dan..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen