Aromatisch en sappig Pinotage. Met geuren van pruimen, viooltjes, kersen, suikerspin en een hint van mokka. Zo verleidelijk als de geur is ook de smaak. Gelaagd met rijp fruit en subtiel iets van vanille. Met dikke tannines en een lange afdronk. Lees meer..
Aromatisch en sappig Pinotage. Met geuren van pruimen, viooltjes, kersen, suikerspin en een hint van mokka. Zo verleidelijk als de geur is ook de smaak. Gelaagd met rijp fruit en subtiel iets van vanille. Met dikke tannines en een lange afdronk.
In juli 2021 heeft Perdeberg in Zuid –Afrika alweer zijn mijlpaal van 80 jaar in de wijnindustrie gevierd. Perdeberg, opgericht in 1941 staat bekend om het produceren van opmerkelijke 'droge land'-wijnen die het unieke karakter van het terroir in Agter Paarl, tussen Malmesbury en Durbanville uitdrukken. Het bedrijf werd destijds geboren toen eigenaar Jan Rossouw boeren in de regio samenbracht met de visie om zelf wijnen te maken in plaats van hun druiven door te verkopen. In al die jaren die sindsdien zijn verstreken, is Perdeberg toegewijd gebleven aan acht belangrijke hoekstenen van zijn DNA: erfgoed, innovatie, relaties, dryland, Chenin Blanc, locatie, duurzaamheid en uitmuntendheid. Perdeberg houdt ook van moderne technologie en probeert altijd nieuwe en innovatieve methoden uit in hun kelders. Ze zijn één van de weinige wijnhuizen die bijvoorbeeld infraroodfoto's vanuit de lucht gebruiken voor de bescherming van druiven in de wijngaarden. Dit helpt hen om veel problemen in de wijngaard te voorkomen. Altijd op zoek om hun wijngaarden, natuurlijke omgeving en het milieu te helpen beschermen. Met deze focus op innovatie is Perdeberg uitgegroeid tot een exportgericht, gediversifieerd bedrijf. De combinatie van traditionele vaardigheden met moderne en innovatieve technieken helpt Perdeberg Wines om superieure wijnen, die de zintuigen prikkelen, te produceren.
Door de veelzijdigheid van deze wijn is deze dan ook breed inzetbaar. De meeste wijndrinkers zullen de voorkeur geven om deze wijn te schenken bij eten. In de buurt van de zee? Grill dan een tonijn steak. Liever vlees? Denk dan aan een geroosterd varken of gebarbecued lamsvlees. En wordt het wat later op de avond? Zet dan een stuk oude kaas op tafel.
Aromatisch en sappig Pinotage. Met geuren van pruimen, viooltjes, kersen, suikerspin en een hint van..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen