Topwijn van de lokale druif Cagnulari. Het fruit van de oude stokken wordt handmatig geoogst. Vervolgens ondergaat de wijn een rijpingsperiode van 12-14 maanden in barrique en een laatste verfijning op fles gedurende twee maanden. Lees meer..
Recònta vertegenwoordigt de uitmuntendheid van Cagnulari di Alghero. Elke fles komt uit een zorgvuldige selectie van Cagnulari-trossen en bevat de maximale expressie van deze druiven.
De trossen worden in de laatste week van september met de hand geoogst. Het proces van fermentatie en maceratie op de schil wordt gevolgd door rijping in Franse eikenhouten barriques uit de bossen van de Allier om leven te geven aan een volle, evenwichtige, kruidige wijn, met een volle smaak met zijdezachte en lange tannines. Een wijn voor kenners en voor degenen die nieuwe smaken willen ontdekken.
Topwijn van de lokale druif Cagnulari. Het fruit van de oude stokken wordt handmatig geoogst. Vervol..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen