Diep robijnrood. Intens en persistent in de smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen. Medium-bodied wijn, licht tannine en mooi in balans. Lees meer..
Deze Primo Sangiovese / Merlot is gemaakt van ongeveer 70% Sangiovese en 30% Merlot. De maceratie van de druiven vindt plaats bij een temperatuur tussen de 26-28 graden. Diep robijnrood. Intens en persistent in de smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen en vanille. Medium-bodied wijn, licht tannine en mooi in balans.
Heerlijk in combinatie met salami, hartige voorgerechten en uitstekend met vleeswaren en kazen.
Bekijk al onze Farnese wijnen.
Diep robijnrood. Intens en persistent in de smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen. Medium-bod..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen