Diepe robijnrode kleur. In de neus aroma’s van rood en zwart fruit, kruidig met hints van eucalyptus en tonen van eikenhout. Deze wijn heeft een volle body met een lange afdronk. Lees meer..
De wijn is gemaakt van de Nero d'Avola druif, een inheems ras in Sicilië. Het betreft een selectie van de beste organic geteelde druiven. Na een lange fermentatie waarbij de most contact heeft met de schil om kleur, power en aroma's te versterken, wordt de wijn geperst. 50% rijpt gedurende 6 maanden in tanks en de andere 50% in houten vaten. Diepe robijnrode kleur. In de neus aroma’s van rood en zwart fruit, kruidig met hints van eucalyptus en tonen van eikenhout. Deze wijn heeft een volle body met een lange afdronk.
Deze wijn is heerlijk bij gerijpte kazen, rood vlees, wild en wild zwijn.
Diepe robijnrode kleur. In de neus aroma’s van rood en zwart fruit, kruidig met hints van eucalypt..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen