Het vlaggenschip van Serramarrocco is deze wijn gemaakt van de inheemse druif Pignatello. Na een rijping van 18 maanden op houten vaten van 500 liter rijpt de wijn nog 10 maanden door op fles alvorens deze op de markt komt. Een powerwijn met veel inhoud!
Een unieke wijn uit Sicilië. Voor 100% gemaakt van de lokale druif zibibbo. De wijn is droog, rijk en geurig, met een neus vol superrijp wit en tropisch fruit en florale accenten van sinaasappelbloesem.
Rijke en complexe blend van 85% Cabernet Sauvignon en 15% Cabernet Franc. De wijn rijpt 12 maanden op eikenhout en daarna nog minimaal 8 maanden op de fles. Het resultaat is een knappe wijn met veel structuur, rijp rood fruit en een lange afdronk.
Gemaakt van Pignatello of zwarte Perricone uit Sicilië, geoogst in de wijngaard Sammarcello di Serramarrocco. Een uitstekende wijn met een volle body. Aroma's van zwarte kers en chocolade. Zacht in de mond, een smaak die vasthoudt tot in de afdronk.
100% Nero d'avola IGP Sicilia. Heldere kleur met robijnrode reflecties. Aroma's van jam van de rijpe vruchten van Sicilië, vijgen, kersen. In de mond zacht en verfrissend, karakteristiek voor de druivensoort, zeer lange afdronk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.