Deze robijnrode wijn met oranje tinten geeft een heerlijk fruitig aroma met tonen van rijp fruit en kersen. Aan het eind tonen van tabak. Goed in balans met een goede structuur en soepele tannines, een licht kersenachtige afdronk.
Intense aroma's van rijp rood fruit, licht gekruid. Mooie structuur met zachte tannines. Past bij traditionele gerechten uit Apulië; geroosterd vlees en stoofpotjes; heerlijk bij een chocolade fondant
Donker robijnrood met volle aroma's van pruimen en kersenjam. Kruidig met tabaktonen. Elegant en complex.
Een stevige wijn, vol in de mond. Fluweelzacht met rijke tannines. Lange romige afdronk met tonen van koffie, cacao en vanille.
Druiven voor Cecilia Beretta's Pinot Grigio komen uit wijngaarden rond Verona en Treviso in Noordoost-Italië. Deze verfrissende wijn heeft delicate tonen van peer en bloemige hints. Harmonieus en goed uitgebalanceerd met een lichte citrusafdronk.
Een mooie intens robijnrode kleur. In de neus veel en complexe aroma’s met tonen van cacao, koffie en vanille. Op het palet een volle body en goed in balans, zachte en rijke wijn met fijne tannine. 93pt Luca Maroni.
Zachte wijn die dominant is gemaakt van Primitivo. De slimme toevoeging van een klein % Nero di Troia en Sussumanielo zorgt ervoor dat de wijn naast rijp rood fruit ook iets meer kruidigheid en warmte krijgt. Een heerlijke Primitivo met een robuust randje
Avoglia is een lokale uitdrukking die men gebruikt als blijk van goedkeuring. Zeer passend dus voor deze heerlijke wijn gemaakt van de lokale variëteit Primitivo. Een zomers glas met tonen van rijp rood fruit, een fijne kruidigheid en een zachte afdronk.
Patu is een hommage aan de Griekse roots van de familie Papadopoli. Deze primitivo zonder houtrijping is vol fruitig met vooral aardbeien en zwarte kersen. Heerlijk met geroosterd vlees, pittige kazen of fijne charcuterie.
Deze goudgele wijn heeft een bouquet van kruiden en bloemen, met een frisse, minerale smaak en een volle afdronk. Gemaakt van Negroamaro, met 2-3 maanden rijping. De Blanc de Noir biedt frisse citrus- en fruittonen, perfect bij lichte gerechten.
Harmonieuze aroma's van rode vruchten en zwarte bessen. Een fijne, goed uitgebalanceerde appassimento wijn, met zachte en tannines. 30% van de wijn oudert op eiken vaten.
Heerlijk frisse blend van Marchione, Chardonnay en Fiano Minutolo. Het fruit is afkomstig uit de Itria vallei in Puglia.
De wijn toont in de neus veel rijp geel fruit. In de mond is er gul sap en een frisdroge afdronk. Heerlijk zomers!
Deze appassimento is een rijke blend van Primitivo, Nero di Troia, Merlot en Sangiovese. De indroging van het fruit vindt plaats aan de wijnstok. Door de warmte van de zon drogen de druiven en concentreren zo alle aanwezige smaken en aroma's.
Voor wie van volle, stoere wijnen met veel fruit en een klein zwoel randje houdt! Heerlijke Negroamaro waarvan het fruit voor de persing licht is ingedroogd. Dit geeft nog meer concentratie. In de neus geconfijt rood fruit, specerijen en rijpe pruim.
Een blend van de inheemse druiven gaglioppo en magliocco met de internationale cabernet sauvignon en merlot tot een volle, soepele wijn. Het mediterrane klimaat in Calabrië zorgt voor rijp fruit, pure chocolade en een accent van tabak door houtrijping.
Heerlijk gulle rode wijn uit het warme Puglia in Zuid Italië. Deze slimme blend van traditionele druivenrassen als Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia wordt aangevuld met de Montepulciano druif. Dit zorgt voor karakter en frisheid in de wijn.
Prachtige Primitivo di Manduria . Deze wijn wordt gemaakt van de oudste stokken op het domein. De wijn staat bol van rijp rood fruit, cacao en kruidkoek en vijg Door de rijping van 9 maanden op eikenhout heeft de Ilmo ook nog eens veel structuur en lengte
Heerlijk volle, maar soepele Barbera d'Asti. Een zeer rijke en verleidelijke wijn. Donker rood fruit met veel structuur na 10 maanden rijping op eikenhout.
Il Falcone Riserva is het vlaggenschip van Rivera en de beroemdste wijn uit Castel del Monte. De wijn bestaat uit ongeveer 70% Nero di Troia aangevuld met Montepulciano. 14 maanden rijping op eikenhout en 12 maanden flesrijping.
Een deel van de druiven die gebruikt wordt voor deze wijn is gedroogd, dit wordt de ‘appassimento’ methode genoemd. Stijl van een Valpolicella Ripasso: heerlijk vol, kruidig met smaken van kersen en pruimencompote.
Elegante roze kleur met geuren van aardbei, passievrucht, limoen en kruidige tonen van de Middellandse Zee. In de mond is het vol, fris en helder met een uitstekende zuurgraad. De afdronk is lang en aanhoudend.
Een unieke wijn uit Sicilië. Voor 100% gemaakt van de lokale druif zibibbo. De wijn is droog, rijk en geurig, met een neus vol superrijp wit en tropisch fruit en florale accenten van sinaasappelbloesem.
Zachte volle wijn gemaakt van de Primitivo druif. In de neus heerlijke aroma's van rijpe kers en pruim. In de mond heeft de wijn veel fruit, veel vulling en een licht kruidige ondertoon.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.