Volle rijke stijl Primitivo. Door de druiven aan de stokken te laten indrogen en laat te oogsten heeft de wijn veel intens rood fruit. Na de oogst en fermentatie rijpt de wijn nog 6 maanden op eikenhout. Het resultaat is een volle, zwoele wijn.
Deze Primitivo heeft een intense robijnrode kleur. In het delicate bouquet komen de aroma's van viooltjes en kruisbessen naar voren vergezeld door kruidige tonen. De smaak is vol en aanwezig, en tegelijk mooi rond.
Heerlijk gulle rode wijn uit het warme Puglia in Zuid Italië. Deze slimme blend van traditionele druivenrassen als Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia wordt aangevuld met de Montepulciano druif. Dit zorgt voor karakter en frisheid in de wijn.
Deze wijn heeft een intense robijnrode kleur. In de neus complexe aroma’s van fruit, pruimen, kersenjam met tonen van tabak en licht kruidig. Deze wijn heeft een volle body, in de mond zacht en rijk met fijne tannines. Smaken van cacao, koffie en vanille.
Lekker stevig. Bramen, zwarte kersen, pruimen. Fijne tannines, structuur en lengte. Kaneel en wat zoethout. Krachtig, maar geen moment te zwaar, zuidelijk en rijp.
Heerlijke frisdroge rosé uit Locorotondo in het zuiden van Puglia. Deze blend van Negroamaro, Primitivo, Susumaniello laat precies zien waartoe dit Zuid Italiaanse wijngebied toe in staat is. Fris rood fruit, frisheid en mineraliteit kenmerken de smaak.
Prachtige Primitivo di Manduria afkomstig uit de provincie Taranto en Brindisi. De wijn staat bol van rijp rood fruit, cacao en kruidkoek. Door de rijping van 12 maanden op eikenhout heeft de Ilmo ook nog eens veel structuur en lengte.
Vol van smaak, aanwezige tannines maar goed geïntegreerd, veel donker fruit (pruimen, mirte, bessen) en indrukken van specerijen. Verpakt per fles in houten kist.
Een bijzondere rode wijn met een hoog smaakgehalte. Een intense geur van kers, framboos en aalbessen. In de smaak kom je rozebottel, framboos en gekonfijt fruit tegen. De wijn is vol, soepel, fluweelzacht en heeft een zachte toon van lavendel.
Zachte wijn die dominant is gemaakt van Primitivo. De slimme toevoeging van een klein % Nero di Troia en Sussumanielo zorgt ervoor dat de wijn naast rijp rood fruit ook iets meer kruidigheid en warmte krijgt. Een heerlijke Primitivo met een robuust randje
De Primitivo di Manduria is een van de bekendste wijnen van Apulië, het grote wijngebied in Zuidoost-Italië. De rijping gedurende zes maanden in fusten van Amerikaans eiken geeft aan deze Primitivo een luxe nuance.
Elegante roze kleur met geuren van aardbei, passievrucht, limoen en kruidige tonen van de Middellandse Zee. In de mond is het vol, fris en helder met een uitstekende zuurgraad. De afdronk is lang en aanhoudend.
Avoglia is een lokale uitdrukking die men gebruikt als blijk van goedkeuring. Zeer passend dus voor deze heerlijke wijn gemaakt van de lokale variëteit Primitivo. Een zomers glas met tonen van rijp rood fruit, een fijne kruidigheid en een zachte afdronk.
Deze 100% Primitivo heeft 14 maanden op gebruikt Frans eikenhout gerijpt. Het geeft de wijn naast het uitbundige fruit ook de nodige structuur en kruidigheid zonder de elegantie van de wijn teniet te doen. Zeer geslaagde Primitivo di Manduria!
Deze robijnrode wijn met oranje tinten geeft een heerlijk fruitig aroma met tonen van rijp fruit en kersen. Aan het eind tonen van tabak. Goed in balans met een goede structuur en soepele tannines, een licht kersenachtige afdronk.
De druiven worden met de hand geplukt en geselecteerd. Gisting bij gecontroleerde temperatuur met rijping in Franse eikenhouten barriques gedurende 6-8 maanden. Diep robijnrode kleur, grenzend aan violet. Een rijp boeket, zacht en evenwichtig in de mond.
De topwijn van San Marzano, van hun oudste en beste wijnstokken. Een luxe, intense en voortreffelijke Primitivo. In de neus fruitige aroma's van kersen, pruimen, lichtgekruid met elementen van tabak. Een volle, zachte wijn met fijne tannines.
Prachtige Primitivo di Manduria . Deze wijn wordt gemaakt van de oudste stokken op het domein. De wijn staat bol van rijp rood fruit, cacao en kruidkoek en vijg Door de rijping van 9 maanden op eikenhout heeft de Ilmo ook nog eens veel structuur en lengte
Patu is een hommage aan de Griekse roots van de familie Papadopoli. Deze primitivo zonder houtrijping is vol fruitig met vooral aardbeien en zwarte kersen. Heerlijk met geroosterd vlees, pittige kazen of fijne charcuterie.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.