Elegante, middelzware rode wijn met een fraaie balans tussen het rijpe zoete fruit, kersenjam, wat specerijen en cacao. In de smaak aangevuld met zachte rijpe tannine en iets van de houtrijping.
Lekkere en sappige wijn van relatief jonge wijnstokken (15 jaar). De kleur is vol paarsrood. Fijne aroma's van geconcentreerd fruit waaronder kersen en frambozen. Aangevuld met tijm, kaneel en kruidige toetsen.
Beste rode wijn 2019 met 98 pt door Luca Maroni!! De jury zegt over de wijn: "Deze wijn is geweldig geconcentreerd. Heerlijke bosbessen die worden versterkt door zwarte bessen en viooltjes. Een smaak zo vol en overtuigend dat hij straalt."
Heerlijk gulle blend van Primitivo en Negroamaro. Zwoel rood fruit, tonen van specerijen en kruidkoek. IN de mond is de wijn sappig en plezierig zonder overdreven zoetheid. Fijne tannines zorgen voor een brede inzetbaarheid van de Pugliaanse topper!
Deze Primitivo van Geografico heeft een dieprode kleur. In de geur fruitsmaken zoals die van kersen en bramen verpakt in chocolade. Deze komen in de smaak mooi terug aangevuld met die van vanille. Opvallend is vooral de frisheid die deze wijn bezit.
Blend van 6 druiven, diep, donkerpaars van kleur met een bouquet van rijp fruit, zoals zwarte bessen en bramen, met een hint van getoast eikenhout, chocolade, amandelen en koffie. Zacht in de mond, grote concentratie van fruit en delicate, zachte tannines
Intense robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus intense aroma's van rood fruit als bramen, kersen en gedroogd rood fruit en een hint van kruiden. De structuur van de wijn is opmerkelijk en mooi in balans met voldoende frisheid. Zachte tannines en e
Donker robijnrood met volle aroma's van pruimen en kersenjam. Kruidig met tabaktonen. Elegant en complex.
Een stevige wijn, vol in de mond. Fluweelzacht met rijke tannines. Lange romige afdronk met tonen van koffie, cacao en vanille.
Zwoele en sappige rosato gemaakt van de Primitivo druif. Rijpe aardbeitjes, framboos en violet domineren de neus. In de mond is de wijn sappig en gul met een klein zoet randje.
Kersen en zwarte bessen, krenten, warm, vanille, een zoete kruidigheid. mooi rijk en krachtig, heel zwoel en intens, in de mond smakelijk en sappig, heerlijk fruit, bessen en zwarte kersen, zachte en rijpe tannines, krachtig en vol.
Donker robijnrood met violet tinten. In de geur intens en complex met aroma's van bessen en kersen. Zijdezacht en warm met stevige aangename tannines en een lange afdronk.
Zwoele en fruitige geur, vruchtengelei, bramen, pure chocolade. Ook in de smaak zwoel en dik, veel fruit en een zachte afdronk waar de chocoladetonen weer naar voren komen.
Manizzi is gemaakt van Primitivo druiven van 65 jaar oude wijnstokken. Dit een wijn met een ongelooflijk aromatische complexiteit. Een mooie harmonie van rijp rood fruit, tabak, koffie en chocolade.
Heerlijke houtgerijpte zinfandel uit Lodi, Californië. Diep robijnrood van kleur, rijp rood fruit met aroma’s van specerijen en lichte rokerigheid. Vol en rond van smaak. Prachtige structuur en balans, zachte tannines, rijp rood fruit en een lange afdron
Een ruige Amerikaanse Zinfandel. Zeer rijk met diep en toch zachte smaken. De wijn geurt naar leer, chocolade en romige karamel. Kruiden van laurier, vleugje vanille en fruit dat doet denken aan rode bessen en jam. Vol en met een verrassend zoetje.
Mooie volle, maar ook zeker toegankelijke Primitivo uit Manduria. Het fruit voor de Areale wordt met de hand geoogst. Na de fermentatie rijpt de wijn zo'n 3 maanden op nieuw eikenhout. Het resultaat is een volle wijn met rijp fruit, specerijen en vanille.
Paradepaardje van Lucarelli! De druiven zijn afkomstig van zeer oude wijnstokken. Diepe en complexe neus met accenten van pruimen, kersenconfituur, kruiden en tabak. Volle wijn met fijne tannines en toetsen van cacao, koffie en vanille.
Volle rijke stijl Primitivo. Door de druiven aan de stokken te laten indrogen en laat te oogsten heeft de wijn veel intens rood fruit. Na de oogst en fermentatie rijpt de wijn nog 6 maanden op eikenhout. Het resultaat is een volle, zwoele wijn.
Diepe, robijnrode kleur. Geuren van rijp fruit en kruiden komen je tegemoet, gevolgd door een delicate, evenwichtige smaak. Circa 9 maanden houtrijping in Frans en Amerikaans eiken. Perfect te combineren met gebraden rood vlees of rijpe kaas.
De wijn heeft een intens robijnrode kleur. In de neus complexe aroma's van zwartfruit en hints van mineralen die het glas uit stuiven. In de mond is het een imposante wijn met warmte, diepgang en een lange afdronk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.