Voor wie van volle, stoere wijnen met veel fruit en een klein zwoel randje houdt! Heerlijke Negroamaro waarvan het fruit voor de persing licht is ingedroogd. Dit geeft nog meer concentratie. In de neus geconfijt rood fruit, specerijen en rijpe pruim.
Lekker zachte en rijpe wijn met geuren van kers en bosbes. De smaak is rond, rijk en licht krenterig. Je proeft bramen en rijpe kersen, zelfs een licht pepertje. Aan het einde ervaar je zoethout en andere geurige specerijen.
Zwoele en sappige rosato gemaakt van de Primitivo druif. Rijpe aardbeitjes, framboos en violet domineren de neus. In de mond is de wijn sappig en gul met een klein zoet randje.
Zwoele en stoere krachtpatser uit Portugal. Aluado wordt gemaakt van de Alicante Bouschet druif. In de neus tonen van zwarte bes, pruim, kruidkoek, cacao en zoethout. In de mond is de wijn vol en gul van smaak met rijpe tannines en een soepele afdronk.
Nero di Gio, vrij vertaald ook wel het zwart van Gio; zo noemde Giovanni Cielo zijn rijke rode wijnen. Stevig en geconcentreerd met tonen van zwarte kers en braam, een vleugje kaneel en hints van koffie en drop.
Deze volle chardonnay ruikt rijkelijk naar peer, appel en vanille. De smaak is heerlijk vol en zacht, met een prettige frisheid. Deze wijn past heerlijk bij kip ‘à la crème’, een in limoen gemarineerde visfilet of sushi.
Dieprode kleur. Tonen van zwarte bessenjam, pruimen, kersen, gedroogde kruiden, chocolade en ceder. Volle, complexe smaak van rijp zwart en rood fruit, vanille, chocolade en munt. Stevige, maar ronde tannines.
Buur van Latour met een fluweelzacht karakter, in de neus veel diepte en aroma’s van rijp zwart fruit en een verleidelijke houtrijping. In de mond is hij krachtig, vol tonen van bramen en zwarte bessen.
Krachtig en extra geconcentreerde blend uit Puglia, heerlijk sappig en donker fruit. Gemaakt van drie lokale helden: negroamaro, aglianico en primitivo, en 6 maanden houtrijping.
Houtgerijpte chardonnay, puur en intens, met zacht, rijp fruit zoals witte perzik, banaan en abrikoos. Subtiele tonen van toast en hazelnoten, frisse citrus en een klein bittertje in de lange, gulle afdronk.
Deze appassimento is een rijke blend van Primitivo, Nero di Troia, Merlot en Sangiovese. De indroging van het fruit vindt plaats aan de wijnstok. Door de warmte van de zon drogen de druiven en concentreren zo alle aanwezige smaken en aroma's.
De wijn heeft een mooie robijnrode kleur met donker paarse tinten. In de geur tonen van rijp rood fruit, de smaak is vol, zacht en fruitig met een zwoele licht zoetige afdronk met zachte lichte houttonen.
Deze 100% Primitivo heeft 14 maanden op gebruikt Frans eikenhout gerijpt. Het geeft de wijn naast het uitbundige fruit ook de nodige structuur en kruidigheid zonder de elegantie van de wijn teniet te doen. Zeer geslaagde Primitivo di Manduria!
Dit is een krachtige wijn met geconcentreerd fruit en tannines. De kleur is diep robijnrood met aroma’s van kersen, pruimen, kaneel en vanille. Een zachte harmonieuze wijn met een intense finale. 93 pt Luca Maroni.
Bordeauxwijn van dominant merlot, gemaakt op een familiedomein op de heuvels van de Dordogne. Neus met indrukken van cassis, framboos, kruidig met een vleugje groen. In de mond genereus en breed, rood fruit en een vleugje kruidigheid.
Een blend van de inheemse druiven gaglioppo en magliocco met de internationale cabernet sauvignon en merlot tot een volle, soepele wijn. Het mediterrane klimaat in Calabrië zorgt voor rijp fruit, pure chocolade en een accent van tabak door houtrijping.
Een mooie intens robijnrode kleur. In de neus veel en complexe aroma’s met tonen van cacao, koffie en vanille. Op het palet een volle body en goed in balans, zachte en rijke wijn met fijne tannine. 93pt Luca Maroni.
Deze robijnrode wijn met oranje tinten geeft een heerlijk fruitig aroma met tonen van rijp fruit en kersen. Aan het eind tonen van tabak. Goed in balans met een goede structuur en soepele tannines, een licht kersenachtige afdronk.
Heerlijk volle, maar soepele Barbera d'Asti. Een zeer rijke en verleidelijke wijn. Donker rood fruit met veel structuur na 10 maanden rijping op eikenhout.
Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc die op Frans eikenhout is vergist en geouderd. Dat maakt de wijn rijk van textuur en aromatisch van geur en smaak. Met aroma’s van citrus, peer, perzik, ananas, lychee en vanille. Met prachtige zuren.
Dieprode kleur met intense robijnrode tinten. Zeer fruitig in de neus, met tonen van zwarte bes, aardbei, bloemen en munt, gevolgd door aroma's van cassis, grafiet en koffieboon. Evenwichtig en aangenaam, fruitig en een elegante en lange afdronk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.