Deze bijzondere wijn is een blend van 4 druiven die uit vier verschillende gebieden in Italië komen: Sicilië, Puglia, Abruzzo en Trentino. Een krachtige, donkerrode wijn met een intense neus met daarin tonen van rijpe kersen, geconfijte pruimen, mocca.
Beste rode wijn 2019 met 98 pt door Luca Maroni!! De jury zegt over de wijn: "Deze wijn is geweldig geconcentreerd. Heerlijke bosbessen die worden versterkt door zwarte bessen en viooltjes. Een smaak zo vol en overtuigend dat hij straalt."
Paradepaardje van Lucarelli! De druiven zijn afkomstig van zeer oude wijnstokken. Diepe en complexe neus met accenten van pruimen, kersenconfituur, kruiden en tabak. Volle wijn met fijne tannines en toetsen van cacao, koffie en vanille.
Diepe robijn rode kleur. Door de rijping geeft de wijn karakteristieke tonen van rijp en gedroogd zwart fruit, maar ook chocolade, specerijen en rozijnen. In de mond fruitig en kruidig met een mooie tannine structuur die zorgt voor een lange afdronk.
Heerlijke frisdroge rosé uit Locorotondo in het zuiden van Puglia. Deze blend van Negroamaro, Primitivo, Susumaniello laat precies zien waartoe dit Zuid Italiaanse wijngebied toe in staat is. Fris rood fruit, frisheid en mineraliteit kenmerken de smaak.
Zalige wijn van 20 jaar oude wijnstokken. Een glas vol explosieve aroma's van kruiden, leder, rijp fruit en tabak. Fijn mondgevoel, fluwelig en lichte tannines. Rijping in inox tanks, geen houtinvloeden.
Intens en verfijnd bouquet met delicate noten van jasmijn, bloesems en aanhoudende fruit aroma's van gouden appel met tropische nuances, vanille amandelen en honing. De smaak is vol en rond, met verfrissende zuren en lichte afdronk.
Deze rosé heeft een heldere, lichte kleur. Het fruitige boeket verspreidt heerlijke geuren van kersen, aardbeien en rozen. In de mond fris en goed in balans, met een prettige zuurgraad
Prachtige witte wijn gemaakt van de lokale Fiano druif. 20% van de wijn vergist op eikenhout, de rest op RVS. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 9 maanden op betonnen vaten. Mooi wit fruit met veel complexiteit en fraicheur. Heerlijk!
Diep robijnrood met granaatrode reflecties. Complexe aroma's van zure kersen, rijpe braam, cassis en ondertonen van kaneel, nootmuskaat, tabak, leer, cacao, koffie en vers gemalen peper. In de mond is hij krachtig en vol van smaak en met volwassen tannine
Fruitige, bloemige aroma's, met gedroogde kruiden en een balsamico toon. De wijn heeft een goede structuur met een zekere elegantie en interessante zuurgraad.
Geconcentreerde volle rode wijn met veel kruidigheid, specerijen en gekonfijt fruit in de geur. De smaak is vol, rond en zwoel met een warm karakter. De afdronk kruidig en lang.
De wijn heeft een intens robijnrode kleur. In de neus complexe aroma's van zwartfruit en hints van mineralen die het glas uit stuiven. In de mond is het een imposante wijn met warmte, diepgang en een lange afdronk.
Melesco is een prachtige, elegante licht zoete wijn die gemaakt word van laat geoogste, ingedroogde Malvasia di Candia druiven. De wijn toont tonen van rijp geel fruit, rijpe meloen en honing. In de mond is er veel zoetheid met fijne zuren. Genieten!
De topwijn van Giustini, een primitivo volgepakt met fruit en kruidigheid, 6 maanden gerijpt op Frans eiken. Dik en zacht met een mooie fraicheur afkomstig uit Manduria van hele oude wijnstokken.
Avoglia is een lokale uitdrukking die men gebruikt als blijk van goedkeuring. Zeer passend dus voor deze heerlijke rosé gemaakt van de lokale variëteit Negroamaro. Een zomers glas met tonen van rijpe aardbei, framboos met een zachte afdronk.
Mooie volle, maar ook zeker toegankelijke Primitivo uit Manduria. Het fruit voor de Areale wordt met de hand geoogst. Na de fermentatie rijpt de wijn zo'n 3 maanden op nieuw eikenhout. Het resultaat is een volle wijn met rijp fruit, specerijen en vanille.
Karaktervol Zuid-Italiaans rosé met bite. Rivera Fabri Nero di Troia 2023 brengt donker fruit, een vleugje specerijen en stevige tannines. Stoer en stijlvol – ideaal bij geroosterd vlees of stevige pasta's.
Prachtige houtgerijpte Chardonnay afkomstig van de single vineyard Lama dei Corvi. Na de handmatige oogst wordt het sap vergist op eikenhouten vaten, waarna de wijn nog 9 maanden op vat door rijpt. Nog 6 maanden rijping op de fles maakt de wijn helemaal a
Stoere, maar ook verfijnde Aglianico afkomstig uit Castel del Monte. De wijn rijpt na de handmatige oogst 12 maanden op eikenhout en vervolgens nog minimaal 12 maanden op de fles. Het resultaat is een krachtige en complexe wijn met veel karakter en finess
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.