Mooie volle, maar ook zeker toegankelijke Primitivo uit Manduria. Het fruit voor de Areale wordt met de hand geoogst. Na de fermentatie rijpt de wijn zo'n 3 maanden op nieuw eikenhout. Het resultaat is een volle wijn met rijp fruit, specerijen en vanille.
Paradepaardje van Lucarelli! De druiven zijn afkomstig van zeer oude wijnstokken. Diepe en complexe neus met accenten van pruimen, kersenconfituur, kruiden en tabak. Volle wijn met fijne tannines en toetsen van cacao, koffie en vanille.
Zwoele en sappige rosato gemaakt van de Primitivo druif. Rijpe aardbeitjes, framboos en violet domineren de neus. In de mond is de wijn sappig en gul met een klein zoet randje.
Diepe robijn rode kleur. Door de rijping geeft de wijn karakteristieke tonen van rijp en gedroogd zwart fruit, maar ook chocolade, specerijen en rozijnen. In de mond fruitig en kruidig met een mooie tannine structuur die zorgt voor een lange afdronk.
Volle rijke stijl Primitivo. Door de druiven aan de stokken te laten indrogen en laat te oogsten heeft de wijn veel intens rood fruit. Na de oogst en fermentatie rijpt de wijn nog 6 maanden op eikenhout. Het resultaat is een volle, zwoele wijn.
Deze robijnrode wijn met paarse tinten heeft een fris bouquet aroma's dat doet denken aan de kleine vruchten van het bos. In de mond is hij rond, behoudt de structuur en de zoetheid van het fruit zonder verlies van frisheid en diepte.
De wijn heeft een intens robijnrode kleur. In de neus complexe aroma's van zwartfruit en hints van mineralen die het glas uit stuiven. In de mond is het een imposante wijn met warmte, diepgang en een lange afdronk.
Manizzi is gemaakt van Primitivo druiven van 65 jaar oude wijnstokken. Dit een wijn met een ongelooflijk aromatische complexiteit. Een mooie harmonie van rijp rood fruit, tabak, koffie en chocolade.
Fruitige, bloemige aroma's, met gedroogde kruiden en een balsamico toon. De wijn heeft een goede structuur met een zekere elegantie en interessante zuurgraad.
Avoglia is een lokale uitdrukking die men gebruikt als blijk van goedkeuring. Zeer passend dus voor deze heerlijke rosé gemaakt van de lokale variëteit Negroamaro. Een zomers glas met tonen van rijpe aardbei, framboos met een zachte afdronk.
Geconcentreerde volle rode wijn met veel kruidigheid, specerijen en gekonfijt fruit in de geur. De smaak is vol, rond en zwoel met een warm karakter. De afdronk kruidig en lang.
"Liala" is een intens Italiaanse wijn van Masseria Borgo dei Trulli, doordrenkt met rijke aroma's van rood fruit en kersen. De smaken van donker fruit, kaneel en vanille.
Diepe, robijnrode kleur. Geuren van rijp fruit en kruiden komen je tegemoet, gevolgd door een delicate, evenwichtige smaak. Circa 9 maanden houtrijping in Frans en Amerikaans eiken. Perfect te combineren met gebraden rood vlees of rijpe kaas.
Intens donkere kleur en een rijke geur van gerijpt donker fruit, zuidvruchten en specerijen die je direct tegemoet komen. Krachtige wijn die om stevige gerechten vraagt: wild, gekruide gerechten met een rijpe toets, gerijpte kazen.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.