Intens robijnrode kleur. Warme, rijpe geuren in de neus, intens en verfijnd. Complexe smaak, glad, vol van kracht met heel veel kersen, noten en pruimen. Voortreffelijk in combinatie met rood vlees, wild en oude kazen. Ook heerlijk als after-dinner wijn.
Heerlijk rijke Ripasso wijn. Na de manuele oogst rijpt de wijn in geheel op roestvrij staal. Het resultaat mag er zijn. In de neus zijn er tonen van kers, pruim, violet. In de mond is de wijn sappig en droog met een lange afdronk en veel veel fruit.
Prachtige Ripasso! De wijn rijpt tussen de 12 en 18 maanden op grote houten vaten, gevolgd door een flesrijping van 6-9 maanden. De smaak is krachtig, zwarte kersen, kruidig, peperig. In de afdronk cacao.
De enige witte wijn in de Maso Maroni familie. Deze 100% Garganega barst van het witte fruit als peer en appel. In de neus veel tonen van lentebloesem en gemaaid gras. In de mond is de wijn soepel en zacht met veel sap en frisse tonen.
Sottocastel is een heerlijke, stoere blend gebaseerd op de klassieke Valpolicella wijnen. Een rijping van 6 maanden, waarvan 3 maanden op hout zorgen voor een rijk en stoer glas. Tonen van rijpe kers, pruim, cacao en violet. Value for money!!
Pruim, amandel, kers, gedroogd fruit en bittere chocolade, ofwel; een echte smaakbom. Een Amarone met power. Gerijpt in barriques én nog in de fles zelf. Een zachte, volle rode wijn met een fluweelachtige structuur.
Een bijzonder rijpe wijn met geuren van kers en bosbes. De smaak is rond, rijk en licht krenterig. Je proeft bramen en rijpe kersen, zelfs een licht pepertje. Aan het einde ervaar je zoethout en andere geurige specerijen.
Een bijzonder rijpe wijn met geuren van kers en bosbes. De smaak is rond, rijk en licht krenterig. Je proeft bramen en rijpe kersen, zelfs een licht pepertje. Aan het einde ervaar je zoethout en andere geurige specerijen.
Dit is een klassieke Amarone wijn. Het fruit is met de hand geoogst en droogt in kleine kratjes alvorens het geperst wordt. Na de vinificatie rijpt de wijn 24 maanden op eikenhout en nog 6 maanden op de fles. Dit is een krachtpatser van een wijn!
Hele mooie Amarone gemaakt door het traditionele familiebedrijf Aldegheri in het hart van het Valpolicella gebied. De druiven ondergaan een lang en zorgvuldig indrogingsproces. De druiven worden pas in februari geperst! Zeer complex en rijk!
Top Valpolicella afkomstig uit de Collina heuvels. Handmatige oogst half september., vergisting op rvs en rijping op Frans eikenhout van 14 maanden. In de neus rijpe kers en zwarte bes, violet, cacao en koffie. De smaak is vol en soepel met lange afdronk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.