Een bijzonder rijpe wijn met geuren van kers en bosbes. De smaak is rond, rijk en licht krenterig. Je proeft bramen en rijpe kersen, zelfs een licht pepertje. Aan het einde ervaar je zoethout en andere geurige specerijen.
Topwijn van de lokale druif Cagnulari. Het fruit van de oude stokken wordt handmatig geoogst. Vervolgens ondergaat de wijn een rijpingsperiode van 12-14 maanden in barrique en een laatste verfijning op fles gedurende twee maanden.
Een exotische en rijke geur met abrikozen en iets citrus. De smaak is vol, rijk en dik, veel rijp fruit en zachte zuren.
Als aperitief, bij rijke salades, gebakken en gegrilde vis en zachte kazen.
Elegante en verfijnde wijn met fruitige tonen van wit fruit, vlierbloesem en de verfijnde kruidige aroma's van jasmijn en mimosa. In de mond intense fruitsmaken van ananas, banaan, peer met een vleugje groene peper en citroenrasp. Lange, romige afdronk.
Verfijnde en frisse Moscato van het tophuis Aldegheri. De lichte verfrissende mousse gecombineerd met de elegante zoetheid en aanstekelijke frisheid maken deze Moscato een echte plezierwijn!
De wijn heeft een intens robijnrode kleur. In de neus complexe aroma's van zwartfruit en hints van mineralen die het glas uit stuiven. In de mond is het een imposante wijn met warmte, diepgang en een lange afdronk.
Heerlijk, zachte en fruitrijke wijn gemaakt van 100% Petit Verdot. Het fruit is afkomstig uit de glooiende heuvels nabij het Gardameer. Na de handmatige oogst rijpt de wijn volledig op RVS. Het resultaat is een toegankelijke wijn met mooi rijp fruit.
Het bouquet is fruitig en zacht met intense, complexe aroma's van citrus, geconfijt fruit en specerijen. De wijn is goed in evenwicht; de aanzet is aromatisch en krachtig met mooi verweven hout, gevolgd door lange, kruidige afdronk.
Mooie volle, maar ook zeker toegankelijke Primitivo uit Manduria. Het fruit voor de Areale wordt met de hand geoogst. Na de fermentatie rijpt de wijn zo'n 3 maanden op nieuw eikenhout. Het resultaat is een volle wijn met rijp fruit, specerijen en vanille.
Cresasso, een rode wijn gemaakt van pure Corvina Veronese druiven die op een plateau worden gelegd om voor twee maanden te drogen. Vervolgens volgt fermentatie gedurende 20 dagen en waarna de wijn voor 24 maanden oudert op Frans eiken vaten.
Stro gele kleur. In de neus erg intens met tonen van rijp fruit, hazelnoot en brood. In de mond fris. In de finish aroma's van citrusfruit en minerale tonen.
Donkerrode kleur met paarse en zwarte tonen. Intense, fruitige geur van zwarte bes en wild fruit gecombineerd met kruidige hinten zoals tijm. Zacht en evenwichtig in de mond en een lange, smaakvolle afdronk.
Een gele kleur met groene reflecties in het glas. Fruitig en bloemig aroma. Vol en aromatisch, met nuances van geel fruit en lichte specerijen, weerspiegelt hij de rijkdom van een Siciliaanse zonsondergang.
Zeer lichtroze van kleur, typerend voor een blush rosé. Het bouquet is intens, met verleidelijke tonen van kersen en klein rood fruit. In de mond fris en harmonieus, met een verfijnde, karakteristieke mineraliteit die zorgt voor een elegante afdronk.
Lichtroze van kleur, met een verfijnd fruitig en bloemig aroma waarin subtiele rozentonen herkenbaar zijn. In de mond is de wijn zacht, verfrissend en heeft hij een delicate zilte toets.
Een blend van rode druiven in “Chiaretto”-stijl. Heldere zalmroze rosé met verfijnde geuren van kersenbloesem en rood fruit. Fluweelzacht, mooi in balans en met een zuivere, elegante afdronk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.