Briljante rosé kleur. Het bouquet is fruitig met elegante wilde aardbeien en kersen. In de mond een smakelijke, soepele en harmonieuze wijn met een aangename afdronk. Lekker bij voorgerechten, vis, kaas, zacht smakende risotto of pasta en wit vlees.
De wijn heeft een granaatrode kleur. Het boeket heeft een wijnachtige geur, intens en aanhouden met warme hints van kers. Het palet is fluweelachtig en een tikje bitter, met prachtige tonen van kers en bittere amandelen.
Zachte, intense Sauvignon. Het handgeoogste fruit rijpt na de vergisting op lage temperatuur deels kort op eikenhout door. Het resultaat is een stijl Sauvignon die harmonieus is met veel citrus en wit fruit. Mondvullende en lange afdronk.
Een deel van de druiven die gebruikt wordt voor deze wijn is gedroogd, dit wordt de ‘appassimento’ methode genoemd. Stijl van een Valpolicella Ripasso: heerlijk vol, kruidig met smaken van kersen en pruimencompote. In magnum fles, verpakt in houten kist.
De Marino is een eerbetoon aan Marino Cecchetto. Oprichter van Ca Di Rajo. Het is een prachtige blend van Merlot 50%, Cabernet Sauvignon 30%, Raboso 20% die 14 maanden op hout heeft gerijpt. Een wijn met veel structuur, zachte tannines en een lange finish
Voor Ripassa gebruikt men een deel van de most en een deel vers geoogste 'gewone' Valpolicella, dit laat men samen opnieuw vergisten waarna de wijn nog 18 tot 24 maanden op hout verder rijpt. Dit is een blend van 85% Corvina, 10% Rondinella en 5% Oseleta
Frisse, zachte pinot grigio. Fraai stro-geel van kleur met groene reflecties. In de neus komen aroma’s van brood en groene appel naar voren. In de mond een frisse smaak.
De absolute 'koning' van dit gebied, gemaakt van alleen de allerbeste druiven van exceptioneel goede oogsten. De Amarone is een klein juweel in het assortiment Zenato-wijnen. Gemaakt van de uitstekende Corvina, Rondinella, Oselta en Croatina druiven.
Mooie wijn in de appassimento stijl, de late rijping geeft de wijn tonen van rijp en gedroogd fruit zoals pruimen en rozijnen. De lichte rijping op eiken zorgt voor een harmonieuze en evenwichtige wijn.
Valdobbiadene is een Cru binnen het Prosecco gebied. Hier komen prachtige Spumantes vandaan. Zo ook de Cuvee Del Fondatore. Deze Spumante Brut wordt in geheel gemaakt van Glera druiven en ondergaat een langere rijping dan de meeste Prosecco wijnen.
De geur doet denken aan gedroogde vruchten, als gevolg van het indrogen de druiven, specerijen en tabak. De smaak geeft heerlijke tonen van gedroogd fruit, is zeer vol, krachtig, intens en droog.
De wijn heeft een mooie roze rode kleur, op de neus en in de smaak rood fruit, zoals frambozen en lychee. Licht en lekker soepel, zuur met een sterke amandel nasmaak.
Lekker frisse Sauvignon afkomstig uit Veneto. In de neus herkennen we duidelijk citrusfruit, maar ook tropische tonen zoals ananas. In de mond is de wijn sappig en zacht. Niet te uitgesproken zuren en vooral veel fruitexpressie. Heerlijk als aperitief.
Dit is de houtgerijpte ( 5 maanden ) 'chardonnay del Veneto', geheel in de stijl van Zenato. Een rijke, volle wijn, met een geconcentreerde, zachte smaak, waarin het hout volledig is geïntegreerd.
Men produceert hier ook een prachtige Cabernet (ongeveer 85% Cab. Sauvignon en 15% Cab. Franc). De druiven voor deze wijn worden handmatig geselecteerd om er zeker van te zijn dat alleen de beste druiventrossen worden gebruikt voor deze wijn.
Mooie elegante rosé Prosecco uit Veneto. Blend van Glera en Pinot Noir druiven. De wijn heeft een zalmroze kleur met aroma’s van fris rood fruit, grapefruit en granaatappel. In de mond gekenmerkt door een zachte mousse en een heerlijke frisheid.
Mooi strogeel, zuiver en met een lichtgroene reflectie. In het glas ruik je allereerst de fruitige aroma’s van appel, peer en perzik. In de mond is deze prosecco vooral fris en droog, met een mooi licht zoetje dat uitstekend in balans gebracht wordt door
Frisse en zachte Pinot Grigio uit Veneto. Veel florale tonen met wit en geel fruit. In de mond is de wijn sappig en zacht met wederom veel fruitexpressie. Een heerlijke doordrinker, maar ook zeker geschikt voor een licht visgerecht.
Een wijn uit 100% Turbiana druiven, die groeien rond het Gardameer. Het is een erg mooie, elegante en zachte witte wijn. De wijn heeft fijne, frisse zuren , tonen van rijp fruit, iets groenigs en een aantrekkelijk bittertje.
Cresasso, een rode wijn gemaakt van pure Corvina Veronese druiven die op een plateau worden gelegd om voor twee maanden te drogen. Vervolgens volgt fermentatie gedurende 20 dagen en waarna de wijn voor 24 maanden oudert op Frans eiken vaten.
Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit wordt ingedroogd voor de fermentatie. Dit zorgt voor veel intensiteit. De wijn rijpt deels maar liefst 36 maanden op eikenhout. Een topwijn met complexiteit
Stoere en complexe wijn gemaakt van de lokale Raboso druif. 10% van het fruit wordt ingedroogd. De wijn rijpt minimaal 24 maanden op eikenhout. Het resultaat is een kruidige rode wijn met veel dik fruit, specerijen en structuur. Een echte maaltijdwijn!
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.