100% Turbiana afkomstig van 40 jaar oude stokken. Een deel van de wijn heeft 6 maanden houtrijping ondergaan. Aroma's van perzik, abrikoos, honing en specerijen. In de mond een fijne mineraliteit, intens, sappig en goed van structuur.
Heerlijke wijn die je als een typische witte Veneto kunt omschrijven. Gemaakt van de lokale druif Manzoni Bianco. De wijn heeft een zacht en rond mondgevoel met frisse zuren en een levendige afdronk. Aroma's van ananas en rijp citrusfruit.
Prachtige Cabernet (85% Cabernet Sauvignon en 15% Cabernet Franc). Complex, rijk en persistent; noten van rood fruit, rijp fruit, jam, met een vleugje vanille en een licht kruidachtige nuance.
Intens en elegant aroma van bloemen, honing, kruiden en tropisch fruit. Vol van smaak met veel structuur, complexiteit en een goede balans. Een fijne amandeltoets in de afdronk.
Heerlijk bij salades en visgerechten. Vult elk elegant gerecht aan!
De Marino is een eerbetoon aan Marino Cecchetto. Oprichter van Ca Di Rajo. Het is een prachtige blend van Merlot 50%, Cabernet Sauvignon 30%, Raboso 20% die 14 maanden op hout heeft gerijpt. Een wijn met veel structuur, zachte tannines en een lange finish
De aantrekkelijke, lichtroze kleur van deze wijn is verkregen uit de huiden van de Pinot Grigio druiven die roze van kleur zijn. Een frisse en fruitige wijn met een fijne smaak en een droge afwerking.
Stoere en complexe wijn gemaakt van de lokale Raboso druif. 10% van het fruit wordt ingedroogd. De wijn rijpt minimaal 24 maanden op eikenhout. Het resultaat is een kruidige rode wijn met veel dik fruit, specerijen en structuur. Een echte maaltijdwijn!
Magistrale geur en smaaksensatie! De Amarone heeft een imponerende elegantie met in het centrum rijp fruit en een uitnodigend bouquet. Aromatische kruiden, krachtige, warme en rijke smaakinvloeden, van onder andere wilde kersen en chocolade, indrukwekkend
De wijn heeft een mooie roze rode kleur, op de neus en in de smaak rood fruit, zoals frambozen en lychee. Licht en lekker soepel, zuur met een sterke amandel nasmaak.
Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit wordt ingedroogd voor de fermentatie. Dit zorgt voor veel intensiteit. De wijn rijpt deels maar liefst 36 maanden op eikenhout. Een topwijn met complexiteit
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.