Intense robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus intense aroma's van rood fruit als bramen, kersen en gedroogd rood fruit en een hint van kruiden. De structuur van de wijn is opmerkelijk en mooi in balans met voldoende frisheid. Zachte tannines en e
Edizione Cinque Autoctoni van Farnese Vini is een bijzondere blend van 5 autochtone druiven: Montepulciano, Sangiovese, Primitivo, Negroamaro en Malvasia Nera. 13 maanden houtrijping. Complex, vol en zacht.
Stoere blend van Cariñena, cabernet sauvignon en syrah. Na de handmatige oogst rijpt de wijn zo'n 12 tot 16 maanden in eikenhouten vaten. Het resultaat mag er zijn! Een volle wijnen met rijp rood fruit, vanille, cacao en kruidige aroma's. Echte eetwijn!
Het vlaggenschip van Rupert & Rothschild is de Baron Edmond. Een fantastische wijn gebaseerd op de klassiekers uit Bordeaux. Deze blend van Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Malbec heeft 18 maanden gerjipt op eikenhout. Top!
Prachtige Crianza gemaakt van 100% Tempranillo door de befaamde wijnmaker Carlos Moro uit Ribeira del Duero. De wijn rijpt op een combinatie van Frans en Amerikaans eikenhout. Matarromera Crianza is een elegante en toch krachtige wijn.
Deze Casa de la Seda, het paradepaardje van het wijnhuis Bodegas Murviedro, wordt gemaakt van Bobal en heeft een intense paars-rode kleur, wat typisch is voor de Bobal-druif. Deze rode wijn heeft een aangename frisheid met zijdezachte tannines.
Deze wijn heeft een mooie intens rode kleur, in de geur aroma’s van noten, chocolade, rijp rood fruit en vanille. De smaak is rond, vol en krachtig met een zijdezachte lange afdronk. De wijn onderging een rijping van 14 maanden op eikenhout.
Heerlijke Negroamaro met rijp rood fruit, kruidigheid en een goede houttoets. Het fruit groeit in bushvine. Dit geeft een lagere opbrengst, maar hogere kwaliteit. Veel concentratie in de mond. Gul sap, zwoele tonen en een fijne lange afdronk.
Sappig, vol en kruidig. Zachte tannine, portachtige dikheid, mokka, jammig, complex. Volledige houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Een Zinfandel die fruitig, vol van smaak, intens en verleidelijk goed is.
Zoete geur, rijpe bosbessen en laurier, kruidig en zwoel, gepolijst en soepel, met een fluwelen afdronk. Krachtige rode wijn. Heerlijk bij lamsvlees, pasta met vleessaus, grove paté en belegen kazen.
Mar Garcia Crianza is het vlaggenschip van Dehesa El Carrascal. Volledig biologisch gemaakt van de lokale ster Garnacha Tintorera met een houtopvoeding van 12 maanden op Franse eikenhouten barriques. Deze stoere rode wijn heeft veel smaak en structuur!
Hele mooie Amarone gemaakt door het traditionele familiebedrijf Aldegheri in het hart van het Valpolicella gebied. De druiven ondergaan een lang en zorgvuldig indrogingsproces. De druiven worden pas in februari geperst! Zeer complex en rijk!
Het vlaggenschip van Almenkerk. Een geheime blend samengesteld uit de beste percelen van dat oogstjaar. De wijn is Syrah gedomineerd, maar de uiteindelijke blend geeft men niet prijs. In totaal werden er maar 1780 flessen geproduceerd. Een collectors item
Diep paarsrood van kleur. Expressief en intens aroma van donker fruit, cassis, beetje witte peper, vanille en specerijen. Krachtig en vol van smaak met veel complexiteit. Ondanks zijn kracht toch elegant, fris en veel finesse.
Verfijnde klassieke Bordeaux van Chateau Soussans. Gemaakt volgens traditionele methode met 12-15 maanden rijping op Frans eikenhout. Bordeaux-typische blend van 50% Merlot en 50% Cabernet Sauvignon. Heerlijk glas Bordeaux!!
Heerlijk rijpe Monastrell afkomstig van hooggelegen wijngaarden (650m) nabij het dorp Pinoso. Het handgeoogste fruit rijpt na de gisting zo'n 18 maanden op barriques. Een wijn met veel zwart fruit, cacao, vanille en specerijen. In de mond veel sap en powe
Stoere blend van 60% Grenache, 30% Syrah en 10% Carignan afkomstig uit de gemeente wijngaarden van Saint Gervais. Rijke maaltijdwijn die zeker gebaat is bij voldoende lucht.
Fantastische wijn gemaakt van 100% Tempranillo (Tinto Fino). Deze Premium wordt alleen in de beste jaren gemaakt. Maar liefst 3 jaar rijpt de wijn op een mix van 4 verschillende soorten eikenhout. Hierna volgt nog een rijping van 3 jaar op de fles.
Aroma van zwarte bessen, kruiden met een toets van zwarte peper en zoethout. De aanzet in de mond is heel vol en rijk met rijpe tannines die het geheel ondersteunen. De afdronk is lang met fluweelzachte tannines.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.