Cresasso, een rode wijn gemaakt van pure Corvina Veronese druiven die op een plateau worden gelegd om voor twee maanden te drogen. Vervolgens volgt fermentatie gedurende 20 dagen en waarna de wijn voor 24 maanden oudert op Frans eiken vaten.
Stone VIK is de ultieme natuurwijn. Cabernet en Carmenere druiven worden biodynamisch geteeld. De wijn vergist op eikenhout om vervolgens klei amfora's te rijpen. De amfora's worden deels begraven op 1000m hoogte in een lokaal bos. Een uniek project!
Alma 2017 is het paradepaard van Finca Egomei. Deze blend van 75% Tempranillo en 25% Graciano wordt handmatig geoogst en deels op barrique vergist. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 18 maanden op Frans eikenhout en 6 maanden op fles. Grote wijn!
Complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stokken aangeplant op 700 mtr boven zeeniveau. Door de rijping van bijna 2 jaar op eikenhout is dit een grote wijn.Zwart fruit, vanille en een lange afdronk.
Misschien wel de mooiste Nero di Troia die er gemaakt wordt. Het fruit groeit op de oudste wijngaard van Rivera, Tafuri. De wijn rijpt 14 maanden op Franse barriques. Zeer complex en gelaagd in de neus. Kracht, fruit en elegantie gaan hand in hand.
Prachtige Rioja wijn gemaakt in samenwerking met de beroemde wijnmaker Claude Gros. Deze 100 % Tempranillo rijpte 18 maanden op Frans en Amerikaans eikenhouten vaten gevolgd door nog eens 12 maanden flesrijping. Complex, vol en elegant!
Schitterende Chardonnay uit het Zuid Afrikaanse Elgin. Deze zeer complexe en elegante Chardonnay doet zeker niet onder voor menig klassieke wijn uit de Bourgogne. De wijn wordt vergist op Franse barriques en rijpt na de gisting nog 10 maanden op de lie.
Stoere, maar ook verfijnde Aglianico afkomstig uit Castel del Monte. De wijn rijpt na de handmatige oogst 12 maanden op eikenhout en vervolgens nog minimaal 12 maanden op de fles. Het resultaat is een krachtige en complexe wijn met veel karakter en finess
De wijn krijgt een rijping van 15 maanden op 100% nieuw Frans eiken en wordt ongefilterd gebotteld. De wijn toont laagjes zoet en rijp fruit van zwarte kersen en bessen, viooltjes. In de smaak weer dat heerlijke fruit en specerijen met veel structuur.
De Bulls Eye is een grote wijn gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon. De wijn rijpt minimaal 18 maanden op eikenhout. De naam Bulls Eye verwijst naar de eerste postzegel ooit uit Brazilië. Het land dat na Engeland in 1843 als tweede begon met de postzegel.
Bijzonder complexe wijn. Prachtig bleekgeel van kleur. In de geur een melange van citroenen, peren, oranjebloesem en kamperfoelie. De wijn is rijk, elegant, levendig en mineralig tegelijk. Het houtgebruik is evident: in de smaak wat vanille en amandelen.
Deze wijn bestaat uit Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Carmenere, Merlot en Petit Verdot. De fermentatie vindt plaats in Amerikaanse en Franse eikenhoutenvaten. De wijn rijpt daarna nog minimaal 1 jaar op fles alvorens het de markt op gaat.
Deze top-Rioja Reserva van boutique winery Valenciso is schaars, maar oh zo goed. Deze grandioze Rioja krijgt 95 punten van Tim Atkin. Vintage 2014 is nu perfect op dronk, je kunt er dus al volop van genieten.
100% cabernet sauvignon uit Californië. Aroma's van vers rijp rood fruit met hinten van specerijen zoals peper. Past perfect bij bijna alle gerechten met rood vlees
Alma 2014 is het paradepaard van Finca Egomei. Deze blend van 75% Tempranillo en 25% Graciano wordt handmatig geoogst en deels op barrique vergist. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 18 maanden op Frans eikenhout en 6 maanden op fles. Grote wijn!
Het vlaggenschip van het huis. De Grosser Gewachs Riesling afkomstig van de steile wijngaard Ayler Kupp. Dit is een grote Riesling met een behoorlijk rijpingspotentieel. In de mond veel elegantie en rijkdom. Prachtige zuren en veel mineraliteit en afdronk
Robijnkleurige wijn. Fijne en aanhoudende aroma's, als gevolg van de rijping in verschillende eikenhouten vaten. Mentholaroma's, zoethout en koffiebranding. In de mond is het een perfect uitgebalanceerde en elegante wijn.
Een lekker zonnig glas Zuid-Italiaans rood. Vol en zoet donker fruit met chocolade accenten. Deze zondoorstoofde, doordeweekse borrelwijn is de perfecte partner bij pasta en pizza.
Gemaakt van 100% Raboso druiven aangeplant in het aloude Bellussera syteem. Ruim 30% van het fruit wordt ingedroogd voor de fermentatie. Dit zorgt voor veel intensiteit. De wijn rijpt deels maar liefst 36 maanden op eikenhout. Een topwijn met complexiteit
Het klinkt al spannend, ‘de privé selectie’. Dit is dan ook de absolute topwijn van het Portugese wijnhuis Esporão. In alle opzichten een intense wijn: in kleur, geur en smaak. De wijn oogt donker granaatrood. De geur is compact en rijk met rijp rood bess
Levendig fruit hier met pruimen, bessen en bramen. Volle body, subtiel fruit, stevige tannines en een frisse afdronk met tonen van tabak die complexiteit verlenen aan de klassiek gestileerde afdronk
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.