Laat je verrassen door deze bijzondere Rioja Blanco in moderne stijl, net zo krachtig als een rode Rioja, maar bijzonder elegant. Gemaakt van druivenstokken van ongeveer 100 jaar oud en met negen maanden rijping op het beste eikenhout.
Cabernet Franc uit Valencia? Het kan door de combinatie van wijngaarden op 850m hoogte, oude stokken en nauwkeurig wijngaardbeheer. Het resultaat mag er zijn. Rood fruit, aardse tonen, mineraliteit. In de mond mooi sap met goede structuur en elegantie.
Los Lau Garnacha is een verteerbare elegante wijn met veel inhoud. Precies zoals Yves Laurijssens het voor ogen had. Het handgeoogste fruit is afkomstig van een 50 jaar oude wijngaard op 850 meter hoogte. Rijp rood fruit, specerijen en finesse. Mooi!
Carpess is een klassieke Rioja met ontzettend veel drinkplezier. Het hout is aanwezig, maar niet overdadig. De wijn heeft aroma's van wild fruit (zwart en rood), tonen vanille en kaneel. In de mond krachtig en smakelijk.
Alma 2014 is het paradepaard van Finca Egomei. Deze blend van 75% Tempranillo en 25% Graciano wordt handmatig geoogst en deels op barrique vergist. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 18 maanden op Frans eikenhout en 6 maanden op fles. Grote wijn!
Alma 2017 is het paradepaard van Finca Egomei. Deze blend van 75% Tempranillo en 25% Graciano wordt handmatig geoogst en deels op barrique vergist. Na de fermentatie rijpt de wijn nog 18 maanden op Frans eikenhout en 6 maanden op fles. Grote wijn!
Complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stokken aangeplant op 700 mtr boven zeeniveau. Door de rijping van bijna 2 jaar op eikenhout is dit een grote wijn.Zwart fruit, vanille en een lange afdronk.
Rijke blend van Syrah, Cabernet Sauvignon, Garnacha en Merlot afkomstig uit het noordelijk gelegen Calatayud. Deze biologisch geproduceerde wijn rijpte 6 maanden op eikenhout. Een doordrinker met structuur. Zwart fruit, kruidig en zwoel.
Rubatos is een prachtig complexe wijn met veel zwart fruit en structuur, maar met lange zachte tannines. Deze 100% Bobal rijpt ruim 10 maanden in de amphoras van lokale klei.
Bobal afkomstig van twee zeer oude percelen. De wijn rijpt 18 maanden op vat. Een prachtige expressie van de Bobal druif. Donker fruit, rijpe, zwoele kruidigheid en een lange maar zachte afdronk.
De Pañofino is een diepe en geconcentreerde wijn met een karakteristiek hoge intensiteit op zowel de neus als de mond. Het toont een mix van zwart gerijpt fruit met minerale en kruidige tonen. Hij heeft 14 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten.
In de neus vallen aroma's van zwart en rood fruit op, zoals bramen en kersen, die plaats maken voor zeer elegante en evenwichtige subtiele geroosterde tonen. In de mond is hij fris, langdurig, met een elegante complexiteit. Goede zuurgraad en tannines.
Heldere kersenrode kleur met violette tinten. De neus is complex en intens met karakteristieke Tempranillo hints van rood fruit en zoethout en nuances van cacao, gebak en bloemen. De smaak is breed, zijdeachtig en goed uitgebalanceerd. Langdurige afdronk
Complexe, volle blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Het fruit is afkomstig van 30 jaar oude stokken aangeplant op 700 mtr boven zeeniveau. Door de rijping van bijna 2 jaar op eikenhout is dit een grote wijn.Zwart fruit, vanille en een lange afdronk.
Caminos de Sacramento is de 2e wijn van het gelijknamige domein. Deze Caminos wordt gemaakt met de vruchten van de jongere wijnstokken, maar op dezelfde technisch perfecte manier het domein waardig. Lagering van 18 maanden op houten barriques van 1-3 jaar
100% Garnacha Blanca. Witte wijn met een strogele kleur. In de neus een breed scala aan bloemen, nuances van kruiden, citrus en tonen van rijp exotisch fruit. Een volle wijn, met een olieachtige structuur en een evenwichtige balans en elegante afdronk.
Matarromera Prestigio is een wijn die losstaat van de vele regels in Ribeira del Duero. De wijn rijpt 9 maanden op Frans eikenhout, 9 maanden op Amerikaans eikenhout en vervolgens nog 2 jaar op fles. Een unieke wijn met een Ribeira karakter!
Absolute top Mencia. Afkomstig van 2 single Vineyards met wijnstokken van een minimale leeftijd van 100 jaar! Kleine opbrengsten en een jaar op Frans eikenhout maken dit een zeer complexe en intrigerende wijn. Zeer intens en zeker de moeite waard!
De blend met 50% Verdejo zorgt voor de citrus en aromatische kruiden, terwijl de 50% Sauvignon Blanc voor de fruitigheid zorgt. Alles samen met de elegante accenten van rijping in Franse eikenhouten vaten van 500 liter. Mooie wijn met lange afdronk!
Heerlijk elegant zoete wijn gemaakt van de lokale Garnacha Tintonera. Deze biologisch geproduceerde dessertwijn past perfect bij nagerechten met chocolade, maar misstaat ook zeker niet bij een oude koekaas. Niet over de top zoet en verrassend elegant!
Prachtige lokale blend van de druivenrassen Parellada, Macabeu en Sauvignon Blanc. Het fruit is afkomstig van de kleihoudende gronden in Conca de Barbera. Een wijn met veel fris geel fruit in de neus. In de mond veel vulling, frisheid maar ook lengte!
Dulce de Invierno is een zoete en unieke wijn, het resultaat van een mengsel van Verdejo en Gorda de Moldavia (Muscat) druiven. Het fruit wordt ingedroogd en rijpt vervolgens acht maanden in Franse eikenhouten vaten.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.